Forretningsbetingelser

FORRETNINGSBETINGELSER




Der er forudbetaling for alle konsultationer.


Du betaler for foredrag, workshop og kursus ved booking.

Når du booker en plads på et foredrag, en workshop eller et kursus hos mig, betaler du med det samme. Og det er først, når du har betalt beløbet, at din tilmelding gælder. 


Tilmeldingen er bindende.

Når du booker plads på et foredrag, en workshop eller kursus, er der en anden, der ikke kan booke den tid eller plads. Derfor er din booking bindende og kan ikke annulleres. Du kan derfor ikke få dine penge retur, hvis du ikke kan deltage på det aftalte tidspunkt.


Afbestilling. 

Jeg har en 24-timers afbestillingspolitik. Dette betyder, at hvis du afbestille/annullerer en konsultation inden for 24 timer efter vores reserverede dag og tid, vil du blive opkrævet det fulde aftalte beløb - medmindre dette skyldtes, at du oplever en pludselig og uforudset personlig tragedie, i hvilket tilfælde vil jeg ikke opkræve noget.


Ved aflysning af workshops, kurser eller konsultationer fra vores side.

Skulle vi være nødt til at aflyse en workshop, et kursus eller en 1:1 session, giver vi dig besked hurtigst muligt, og du vil få din betaling tilbage i løbet af 1-2 arbejdsdage.


Rater og betaling.

For coachingforløb, der overstiger 10.000 kr. + moms, kan du betale efter aftale. 


For sen betaling og rykkere.

Ved for sen betaling tilskrives der 2 % i rente pr. påbegyndt måned. Desuden pålægges der 100,- kr. i gebyr pr. rykkerskrivelse. Ved overskridelse af betalingsfrist, vil evt. igangværende arbejde stoppe indtil det forfaldne beløb inkl. renter og rykkergebyr er betalt. Det betyder, at samarbejdet bliver sat i bero indtil det forfaldne beløb inkl. renter og rykkergebyr er betalt. Vær opmærksom på, at en manglende betaling anses som en misligholdelse af vores aftale om deadlines, og kan i yderste konsekvens betyde, at jeg for at kunne færdiggøre vores samarbejde kan være nødsaget til at opkræve yderligere betaling. Betales en forfalden faktura ikke, efter der er sendt rykkere, overdrages sagen til inkasso. Dette vil medføre yderligere omkostninger.


Ændringer af priser.

Vores priser kan ændre sig, men du bliver informerer altid på forhånd via vores nyhedsbrev eller direkte til dig som min kunde, hvis priserne stiger. 


Anturi Life Coaching CVR nummer er 36333863. 

Adressen er Lupinvej 20, 5560 Aarup, Danmark