Hold dig i mental form

Hold dig i mental form™

Hold dig i mental form™

Hold dig i mental form handler om at kunne beholde indre balance uanset livssituation.


Føler du at du har en travl hverdag, hvor du er overvældet af nye informationer, høje krav og forventninger, er det enormt vigtigt, at du har meget energi og stor overskud. 


Hold dig i mental form hjælper dig med at passe godt på dig selv og være opmærksom på, hvordan du har det på det mentale plan.


Hold dig i mental form betyder at du opnår mental sundhed og du behøver ikke flere timers hård daglig træning.Mange bruger 5 -10 timer om ugen for at holde sig i god fysisk form.


Hvor meget tid bruger du til at vedligeholde din mentale form?


Du har fra barndommen lært at vaske hænder inden spisning og at klistre plaster på et sår, men der findes en meget vigtig ting, som du også skal gøre systematisk for at være i god mental form - at tømme dig selv for negative ting på det mentale plan.

Den korteste vej til god mental form er at kunne aktivere og styrke sit mentale “fordøjelsessystem” til at blive fri for det mentale affald, som er blevet samlet i årevis. Med at lære og huske på at bearbejde negative oplevelser dagligt. De mentale “hængepartier” står ofte i vejen for forståelsen for, hvad du virkelig vil i livet, samt den skaber en barriere til at bruge dit potentiale og dit drømmeliv. Når du er fyldt op mentalt, så er der ikke langt til at få 
udbrændthed, depression, angst og/eller mental eller fysisk sygdom.Mange gange kan man ikke klare det uden hjælp udefra.


Lad os tage en snak om at tage hånd om dine problemer.