Ryd op

MODUL 2

Ryd op og giv plads

til din succes


RYD OP OG GIV PLADS TIL DIN SUCCES

er det andet af 3 moduler i serien 

Hold dig i mental form™

 

Modulerne kan også tages hver for sig.


På denne workshop i serien Hold dig i mental form vil du lære at rydde op i dine tanker og sortere negative ting fra. Begge har en stor betydning for den mentale form du er i.


Workshoppen Ryd op og giv plads til din succes fra serien Hold dig i mental form™ er for dig, som gerne vil komme i bedre mental form og frigøre dig fra tanke- og følelsesrelaterede begrænsninger. Den vil hjælpe dig til at skabe plads til nye ideer og muligheder.

 

For at skabe plads til gode nye vaner og tankemønstre, skal du rydde op i din mentale bagage.


Mennesket er nemlig vanedyr og når vi er uopmærksomme, har vi en tendens til at gøre som vi plejer, også selvom det er en uhensigtsmæssig adfærd. Negative oplevelser fra fortiden, som fortsat fylder, forstærker dine negative handlemønstre. Dette medfører mentalt underskud. Mentalt underskud eller metal bagage blokerer for fremgang.

 

Her får du viden og forståelse for de processer der sker i din underbevidsthed, hvilket i kombination med de værktøjer du får præsenteret på dette modul, vil gøre dig i stand til at bryde og gøre op med negative handlemønstre, begrænsninger, ubalance og dårlig selvtillid. Samtidig kan værktøjerne gøre din hverdag mere overkommelig og hjælpe dig til at genvide dit overskud, hvilket vil gøre dig mentalt stærkere og gøre det enklere for dig at realisere dine drømme. Situationer du tidligere har oplevet som svære og uoverskuelige vil føles lettere og overkommelige. Samtidig vil positivitet fylde mere i dit liv og din opmærksomhed vil blive rettet mod taknemlighed for de gode ting i livet, i stedet for de negative.
Det er rift om pladserne - så bestil din plads nu og for at sikre dig adgang!


Vi starter kl.18.15 og afslutter kl.21.30.ADRESSEN:

I Nyborg: Lindholm Havnevej 29, 5800 NyborgPRIS:

 Kr. 1.250,- 

inklusive kaffe, te og vand og lidt til kaffen.KØB BILLET NEMT

MED MOBILEPAY  23 23 99 77

og fremvis blot MobilePay kvittering ved ankomst.

(Venligst tilføj kommentar "Workshop Stedet. Datoen."). 

Du er tilmeldt ved betalingen.TID OG STED