2020-04-03 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

Fra teori og viden til handlinger og visdom

Uden at stille et spørgsmål

får du ikke svaret…Nu har du masse tid til at lave de ting, som plejer at stå og vente. Det er sikkert blevet ryddet op hjemme, i garagen og på værkstedet. Bilen er vasket, haven ser pænere ud udenfor og gammelt tøj og bøger fik også en god omgang. Oprydning er sundt. Også på det mentale plan.


Har du prøvet at være alene med lukkede øjne nogle få minutter? Skal jeg prøve at gætte? - Nej, det har du ikke. Når du er alene, prøver du at finde noget at lave. Det er svært at sidde stille uden at lave noget, hvis du ikke er vant til det.


Men når du har prøvet at være alene i stilhed ganske få gange kan du mærke noget nyt inde i dig, noget som du ikke har udforsket endnu. Når du har smagt på det, oplever du at du ikke ønsker at leve uden det. Det er ligesom med sushi. Første gang er det næsten ulækkert at spise men efter 2-3 forsøg smager det fantastisk.Her er 6 spørgsmål, som alle burde stille sig selv


Der er ingen rigtige eller forkerte svar på disse spørgsmål.

Men nogle gange er et korrekt stillet spørgsmål allerede svaret.


  1.  Hvor mange år ville du give dig selv, hvis du ikke vidste hvor gammel du blev?
  2. Har du nogle drømme, som du allerede har opgivet?
  3.  Hvad er der værste: at få en fiasko eller at ikke prøve?
  4. Hvorfor, hvis livet er så kort, gør vi så meget, som vi ikke kan lide at gøre, og alligevel gør vi så lidt af det, vi elsker?
  5. Når du har afsluttet en arbejdsopgave, prøv at vurdere din koncentration. Kunne du holde din fokus 100% på denne opgave?
  6. Hvad ville du ønske at gøre, men aldrig gjorde? Hvad er det der stopper dig?


        Vil du gøre noget ved det nu?

Og hvis ikke nu, så hvornår?
♥ HER har du en enestående mulighed, hvor du døgnet rundt kan være en del af vores fællesskab og lade dig inspirere og lære nyt – hver eneste dag – aften og nat - hjemmefra.


Vi vil her præsentere dig for et nyt ONLINE produkt SKAB SELV DIT LYKKELIGE LIV, hvor du modtager INSPIRATION OG GUIDNING som videoer, PDF-fil med øvelser og relevante artikler du kan få adgang til fra din egen computer, iPad eller tablet.


Du kan være med, uanset hvor i verden du befinder dig, - hvis blot du har internetforbindelse.

Lige til at gå til – og fra – som det passer dig bedst.

JA tak! - jeg vil meget gerne i gang med mit abonnement - så klik HER: