2021-09-03 Negativitet forstærker udbrændthed Nyhedsbrev Anturi Nathalie Dahl

- Nyhedsbrev fra den 3. september 2021 -


Negativitet forstærker udbrændthedVidste du, at du kan bruge lyd, duft, lys, farver, dine åndedræt, din krops bevægelser og tanker for at ændre din tilværelse til noget bedre?


Tibetanere har brugt de metoder i flere tusinder år. Deres viden og erfaring er stille og roligt efterhånden blevet mere tilgængelig for os. Tidligere var de værktøjer hemmelige, og man kunne ikke få tilgang til dem uden specielle tilladelser.

Efter deres mening står Uvidenhed for alle vores problemer. Vores Jantelov er ikke helt uskyldig og skaber sammen med Uvidenhed en barriere for at være åben for den nye måde at tænke på. På trods af at den allerede er afprøvet af millioner mennesker i hele verden.“Jeg ved mere”. JEG. 


Det fleste mennesker er desværre egocentreret. Hver eneste gang du møder et nyt menneske, skaber dine tanker en vurdering af vedkommende på meget kort tid. Og læg mærke til, at de negative tanker ofte står i første række.

Næste gang når du møder et menneske, vær på vagt hvad du tænker på. Du kan blive overrasket af hvor mange af dine tanker du ikke vil sige højt. Og det som er mest mærkeligt er, at mange af disse tanker ikke passer til den rigtige virkelighed.


Ulempen er her:


1. Du mister energi på at tænke negativt.
2. Du skaber mental ubalance hos Dig selv!


Så tankene modarbejder dig, i stedet for at hjælpe dig!


Her er en mulighed for at lære nogle gode metoder for at blive "bygget op" og at blive glad igen:
Når du kender værktøjerne og har afprøvet dem nogle gange, kan du bruge dem fremover på løbende situationer i dit liv og få den frihed, som du ønsker.
Lad os få en snak om dig og dine udfordringer. 


Samtalerne foregår i Aarup, København eller online.


RING PÅ 23 23 99 77.


De første 20 minutter er en gratis introsamtale!