2024-02-9 Balance i Livet - En Rejse gennem Tibetansk Medicin og Livsfilosofi Anturi Nathalie Dahl


- Nyhedsbrev fra den 9. februar 2024 -



















Balance i Livet -



En Rejse gennem Tibetansk Medicin

og Livsfilosofi 




1.Mærk Pulsen af Din Tilstand:

En Unik Diagnosemetode


For blot en uge siden vendte jeg tilbage fra en inspirerende måned i Indien, hvor jeg dykkede ned i den transformative verden af tibetansk medicin. Seks dages meditation blev efterfulgt af intense studier i at diagnosticere gennem pulsen, en praksis med en historie, der strækker sig over tusinder af år. Denne unikke tilgang tillader os at føle organernes tilstand med vores egne fingre, og det er ikke kun begrænset til tibetansk medicin, men deler også rødder med den kinesiske medicins tradition og den indiske Ayurveda.



2. Jagten på Ægte Lykke:

En Reflektion fra Indiens Hjerter


Under mit ophold mødte jeg en velstående ven, ejer af mange rigdomme, men alligevel savnede han “gnisten” i sine øjne. Hans fortælling om udfordringerne, der ikke var mindre end dem uden penge, fik mig til at tænke dybt. Er illusionen om, at penge alene bringer fuldstændig lykke, ikke bare en illusion?



3. Livsbalance er ægte Lykke


Ægte lykke opstår, når livet er i balance - ikke kun monetært, men på alle livets områder. Det handler om at have nok til det, du virkelig har brug for, opretholde godt helbred, og finde energi til at forfølge dine passioner. Balance betyder også ro i sindet med kærlighed ind i og omkring dig, og styring af dine tanker og sjæl.



Tag det Første Skridt - 50% af vejen


For at hjælpe dig med at finde denne balance og slippe på træthed, tilbyder vi gratis konsultationer og anbefalinger.





Tag kontrol over dit liv og

skab den fremtid, du fortjener!

Fra teori og viden til handlinger og visdom

unsplash