Veje til et godt liv

Veje til

et godt liv

Hold dig i mental form™

FOREDRAG og WORKSHOPForedraget handler om, hvordan man selv kan lære at forebygge udbrændthed, stress, depression og stå stærkt uanset situationen.Mange bruger 5 -10 timer om ugen for at holde sig i god fysisk form.


Hvor meget tid bruger du til at vedligeholde din mentale form?

Du har fra barndommen lært at vaske hænder inden spisning og at sætte plaster på et sår, men der findes en meget vigtig ting, som du også skal gøre systematisk for at være i god mental form - at tømme dig selv for negative ting på det mentale plan.

Den korteste vej til mental sundhed er at kunne aktivere og styrke sit mentale “fordøjelsessystem” til at blive fri for det mentale affald, som er blevet samlet i årevis. Med at lære og huske på at bearbejde negative oplevelser dagligt. De mentale “hængepartier” står ofte i vejen for forståelsen for, hvad du virkelig vil i livet, samt den skaber en barriere til at bruge dit potentiale og dit drømmeliv. Når du er fyldt op mentalt, så er der ikke langt til at få stress, depression, angst og/eller mental eller fysisk sygdom.


Skab selv din livssucces

ABONNEMENT


SKAB SELV DIT LYKKELIGE LIV™ består af, at du hver måned får leveret månedens relevante, spændende og lærerige indhold om selvudvikling med en passende kombination af video, træningsøvelser og en eller flere relevante artikler.


SKAB SELV DIT LYKKELIGE LIVer et eksklusivt program, som giver dig en ubegrænset adgang, hvor vi hver måned bestræber os på at levere trænings øvelser, relevante artikler og evt. video.


Til hvert program hører et antal bonusser, som du kan se ved hvert enkelt program.


Hvis du har udfordringer med selvværd, angst, negative tanker og du vil arbejde for at ændre dit liv og manifestere dine drømmer, er SKAB SELV DIT LYKKELIGE LIV noget for dig.


Hvis du er åben for ny viden og tør at tage dit liv i dine hænder - så vær med i vores fællesskab.

Velstand

ONLINE KURSUS


Hvis du er klar til at tage ansvar for dit eget liv i dine egne hænder, er dette et simpelt og unikt  kursus for dig.


Mange mennesker i hele verden arbejder med Loven om Tiltrækning med stor succes.


Hvis du ikke har hørt noget om Loven om Tiltrækning, er det loven om hvordan man kan tiltrække de ønskede ting i livet med tankernes kraft, positiv indstilling og rigtige handlinger.


Her er et livsforandringsprogram, som kan ændre dit liv.


Lykken banker på din dør,

men åbner du mon?

WORKSHOPHer er en ny workshop for dig, der har svært ved at finde den ægte lykke.


Er du i tvivl om, hvad du vil med livet, og hvad lykke præcist betyder for dig? Så er denne workshop lige noget for dig.


Giv dig selv én dag til at finde dit næste og afgørende skridt mod en lykkeligere livsstil.


Det kan betale sig!