Veje til lykke

Online foredrag

Hold dig i mental form™
Slæber du dig rundt i den daglige rutine og stræber forgæves efter at være perfekt på alle områder som andre forventer af dig, men dine resultater venter med at vise sig?


Er du træt og mangler tid til næsten alt?


Har du ofte dårlig samvittighed, når du ikke arbejder og er næsten altid i gang med et eller andet?Hold dig i mental form™ hjælper dig med at blive fri for det!
Hold dig i mental form™ betyder at du lærer hvordan du kan bevare overblik og at være mental stærk uanset hvilken situation du er i. Mental sundhed er en forudsætning til et mere lykkeligt liv - et liv med balance og indsigt, hvor du fremmer din præstationsevne og når dine mål.

 

Hold dig i mental form™ for at du:


 - Finder dit fokus og går efter det.

 - Finder mod til at være dig selv, men også overskud til at nyde det.

 - Finder glæde og oplever hvordan det at få klarhed som forandrer din hverdag.

 - Finder motivation til at tro mere på sig selv og din succes.

 - Finder din indre balance.


Hold dig i mental form™ er for dig, som gerne vil komme i bedre mental form og frigøre dig fra tanke- og følelsesrelaterede begrænsninger.


Når du begynder at komme i bedre mental form, vil du sideløbende skabe flere positive ændringer i dit liv. Det gælder alle livsområder.


Her vil du også lære om hvordan de forskellige værktøjer hver især kan reducere eksempelvis stress, udbrændthed, angst og uro i sindet.Læs her hvad andre siger om foredraget:


"Nathalie holder et positivt provokerende foredrag, fyldt med teknikker man kan bruge i sin dagligdag. Når man har arbejdet med personlige udvikling, ser man at Nathalie har formået at pakke alle guldkornene ned til helt konkrete redskaber. Tusind tak fordi du er med til at gøre en forskel ! ”

          - Vicki Damgård-Schmidt, Bestyrelsesmedlem Erhvervs Kvinder Region Sønderjylland Syd

”Super godt foredrag med Nathalie Dahl. Jeg har tidligere været med til foredraget i Kolding og i dag er er jeg kørt hele vejen til Sønderjylland for at være med. Nathalie er utroligt dygtig og hun ved virkelig meget om emnet og præsenterer værktøjer og muligheder til dem der er interesseret i at opnå mere. Meget inspirerende foredrag, der samtidig er en fortælling om Nathalies livsrejse og om hvordan hun blev lykkeekspert. Tusinde tak… Nathalie

                                           - Tina Lybæk Petersen, Produktionsteknikker hos OJ Electronics A/S