Hold dig i mental form - workshop med Nathalie Dahl


Hold dig i mental formWORKSHOP

Hold dig i mental form


Workshoppen består af med fire moduler, 

som også kan tages hver for sig.


Enhvert modul varer 3 timer.MODUL 0 

FÅ EN GOD START


Her får du effektive værktøjer, som hjælper dig med at få mere overskud i dagligdagen, samt at få det bedste resultat på de følgende moduler.FÅ EN GOD START, er en workshop for dig, der gerne vil have mere overskud i dagligdagen. Ved hjælp af Hold dig i mental form serien vil du få effektive værktøjer, som du kan bruge i din hverdag og som vil hjælpe dig til at få mere overblik over dit liv og finde din indre ro.


Denne workshop er først i rækken af flere og indeholder en introducerende del, hvor teknikken og historien bag værktøjerne vil blive grundigt forklaret. Det er derfor en fordel, at have viden fra dette modul når du deltager i de andre moduler.


Undervisningen veksler mellem fælles introduktion, åndedrætsøvelser, meditationer og visualiseringer. Øvelserne vil tage udgangspunkt i seks parametre, som er nøglen til vores succes. Tibetanske munke har brugt metoderne, til at sikre livssucces, i flere tusinde år. Det samme vil du lære på denne workshop.


Her vil du også lære om hvordan de forskellige værktøjer hver især kan reducere eksempelvis stress, udbrændthed, angst og uro i sindet.

Modul 1 

FÅ KLARHED


Her vil du skabe klarhed af din livssituation og synliggøre udfordringer, som hindrer din vej til balance og succes. Du kan lære dig selv at blive mere bevidst, at blive mere klar om hvad det betyder mest for dig, at være mere målrettet og dermed kommer tættere på det, hvad du virkeligt ønsker i livet. 


På workshoppen får du viden og forståelse for de processer, der sker i din underbevidsthed, hvilket i kombination med de værktøjer du får præsenteret på dette modul, vil gøre dig i stand til at bryde og gøre op med negative handlemønstre, begrænsninger, ubalance og dårlig selvtillid. Samtidig kan værktøjerne gøre din hverdag mere overkommelig og hjælpe dig til at genvinde dit overskud, hvilket vil gøre dig mentalt stærkere og gøre det enklere for dig at realisere dine drømme.


Du vil blive skarpere på dine tanker om dig selv og dit forhold til de vigtigste områder i dit liv blandt andet  hvordan du tænker og agerer i forhold til job og penge. 


Med modul 1 lærer du at stille skarpt på de vigtigste ting i dit liv. Det at få klarhed vil åbne op for dit potentiale og bringe dig frem i din rejse til succes.
Modul 2

RYD OP OG GIV PLADS TIL DIN SUCCES


For at skabe plads til nye ideer og muligheder samt gavnlige vaner og tankemønstre, skal du rydde op i din mentale bagage.


Her bliver du guidet til at blive fri fra den bagage, som blokerer for din fremgang. Udover lærer du at integrere mental oprydning i din daglige praksis.


Du vil du lære at rydde op i dine tanker og sortere negative ting fra. Begge har en stor betydning for den mentale form du er i.


Mennesket er nemlig vanedyr og når vi er uopmærksomme, har vi en tendens til at gøre som vi plejer, også selvom det er en uhensigtsmæssig adfærd. Negative oplevelser fra fortiden, som fortsat fylder, forstærker dine negative handlemønstre. Dette medfører mentalt underskud. Mentalt underskud eller metal bagage blokerer for fremgang.

 

Situationer du tidligere har oplevet som svære og uoverskuelige vil føles lettere og overkommelige og positivitet vil fylde mere i dit liv samt din opmærksomhed vil blive rettet mod taknemlighed for de gode ting i livet, i stedet for de negative.
Modul 3

FÅ NYE SUCCESFULDE VANER


Det findes flere succesfulde vaner, som i den rigtige sammensætning giver en stærk virkning på dig og dine nye muligheder: at være positiv og gavmild, at have disciplin og være tålmodig, at holde fokus og være bevidst i hverdagen, at reagere på udfordringer med taknemmelighed. Disse vaner er blot nogle af dem du vil lære. Vi viser dig hvordan de kan implementeres i dit liv i små bidder indtil du bliver til en bedre version af dig selv.


Det tager tid, men det kan betale sig, da det sparer dig en masse tid og energi og bringer dig videre på en let og effektiv måde. På den måde opnår du det gode liv, du altid har ønsket dig. 


Efter workshoppen kommer du at leve livet mere bevidst med mere gnist, livsenergi, glæde og harmoni.

Læs her hvad andre siger om workshoppen:"Mine forventninger til at deltage i Nathalies workshops var at få nogle redskaber, som kunne hjælpe mig til at få mere ro og overblik over mit liv, så jeg kunne blive mere glad for alt det jeg har lige nu.
I forbindelse med de forskellige workshops fik jeg afprøvet vejrtrækningsøvelser, som er jeg blevet helt fascineret af. Allerede efter første gang kunne jeg mærke, hvordan jeg havde fået mere ro i min krop og mere klarhed i mit sind.


Der blev talt om det at tilgive, hvilket gjorde mig opmærksom på nogle blokeringer, som jeg skal arbejde med for at komme videre i mit liv.


Taknemmelighed var også et af de vigtige emner på programmet. Et begreb jeg efterfølgende er blevet mere opmærksom på i forhold til forbedringen af min egen livskvalitet samt glæde i hverdagen.


Alt i alt synes jeg, at de workshops har været super inspirerende, lærerige, motiverende og utrolig spændende.


Jeg er meget taknemmelig for at have haft Natalie Dahl som underviser på grund af hendes professionalisme, den passion hun udstråler samt hendes væremåde. Derfor får hun mine varmeste anbefalinger."

                                                                                                                    

- Natalya C.


Book workshop

 


Du kan udfylde formular eller ringe til mig på +45 23 23 99 77.  


 
 
 
 
 
Sjælland
Fyn
Jylland
ONLINE
 
 
 
Ja, tak
Nej, tak
 
E-mail
Telefon