Skab selv smaa mirakler i dit liv

Skab SELV små

mirakler i dit liv !

Skab SELV små mirakler i dit liv !

er en inspirerende bog,

som kan ændre dit liv! 


Din investering er

kr. 379, - 


Skab selv små mirakler i dit liv

"Forestillingen om, at mange små mirakler kan udløse et stort og vidunderligt liv, er hjertet af min personlige tilgang til tilværelsen.


Som praktiker har jeg dygtiggjort mig ved at afprøve og forfine mine råd over tid, med støtte fra utallige mennesker, der har oplevet en forvandling med mere overskud og glæde i deres liv.


"Skab SELV små mirakler i dit liv" er en fortryllende samling af mine udvalgte artikler, som har set dagens lys i danske medier fra 2016 til 2020.


Hver artikel er en nøgle til at åbne døren til et betydningsfuldt liv og guider dig med lethed mod at opleve hvert øjeblik som et storslået mirakel. Her finder du de svar, du søger på mange af livets spørgsmål.


Bogen fokuserer på at skabe små mirakler i dit daglige liv, og den viser vejen til at frigøre mere tid og øge din lykke både på arbejdet og derhjemme.


Opdag også hemmelighederne bag at finde din livspartner eller skabe en mindeværdig date, hvis det er det, du søger. Den deler også effektive metoder til at booste dit overskud og energiniveau i hverdagen og meget mere.


"Skab SELV små mirakler i dit liv" er ikke bare en bog; det er en invitation til alle, der ønsker at forvandle vigtige områder af deres liv og skabe et magisk eventyr."Kærlige hilsener,

Nathalie Dahl


   
SÅDAN GØR DU:


1. Udfyld formularen nedenfor.


2. Betal via MobilePay på tlf.: 23 23 99 77 eller overfør

pengene til kontonr. 3409 11909019 i Danske Bank.


3. Efter betalingen får du tilsendt mail med E-bog, så

du ikke behøver vente på posten. :-)

 
 
 
 
JA
NEJ
 
JA
NEJ