Livskalenderen

Planlæg det bedste

liv for dig selv -

Opret din egen

LIVSKALENDER

Er det omverdenen,

der har fortalt dig, 

hvordan du skal være?


FIND UD AF, HVAD

DU VIRKELIG ØNSKER DIG

på alle livets områder 

OG OPNÅ DET.Ved du, hvad succes, tilfredsstillelse

og glæde virkelig er værd  for dig?


Er du bevidst om, hvad det er DU vil i livet - altså ud over dét som omverdenen har påvirket dig til at tro du ønsker dig ?

Hvis du ikke kender dit indre og din oprigtige ønske om harmoni, vil du hurtigt opdage at det er andre menneskers ideer om succes, der påvirker dig til bruge deres meninger til at leve efter udfylde tomrummet i dig.

Du indser det måske ikke engang før meget senere, når du har brugt det meste af dit liv på at jagte drømme. De har været umulige at opnå, da jagten jo har været på andres præmisser - ikke dine egne.


Det er tid til at tage

ansvar for dit liv NU !!


Det kræver en vision for at kunne se, hvordan det bedste liv for dig virkeligt ser ud. Det kræver indsigt og mod at vælge dette liv. Det kræver styrke og en strategisk tankegang at gøre det liv til DIN virkelighed.

Du har allerede al denne styrke og kraft i dig – lige nu. En "Livskalender" er den proces, du skal bruge til at genoprette forbindelsen til det liv, og blive den person, du virkelig ønsker at være.

OPDAG HVEM DU I

VIRKELIGHEDEN ER.

Du har sikkert skønne drømme,

som du ønsker at realisere.
Men hvor skal du begynde?Det er den følelse, du kan opleve midt i en opslidende arbejdsdag, når du tvivler på dine karriere- og livsvalg.

Eller når du logger ind på din bankkonto og ikke ser nuller nok til at udleve, eller købe det du virkelig ønsker.

Den kan snige sig ind på dig, når du ser dig i spejlet og føler dig for træt, syg eller bare ikke er i stand til at leve livet fuldt ud.

Hvis du nogensinde har følt det sådan, er du sandsynligvis fanget i en af ​​de mest brugte illusioner om den menneskelige tilstand:
At Illusionen om, at dit drømmeliv aldrig kan blive andet end en drøm.

I denne tilstand kan du nemt bruge år på at nøjes med kun "at ønske dig at", og lade andre diktere retningen for dit liv i stedet for bevidst selv at designe den bevidste vej til dit nye drømmeliv.

Alt sammen fordi du ikke har fokuseret på én simpel sandhed:Ethvert ekstraordinært liv – et liv med grænseløs glæde,
overflod, formål og frihed – begynder med en drøm.Alle har en sådan drøm, uanset hvor "skør" eller "utrolig" den kan virke.

Men - livskalenderen er nøglen - denne drøm har brug for en struktur for at udvikle sig.

Gennem denne proces, får du struktur på, samt genfinder du, hvem du virkelig er. Hvad du gerne vil opnå. Hvad du egentlig er i stand til (det er meget mere, end du tror).

Med en vision for dit liv er det aldrig for sent, og ingen drømme er for store.

Vær forfatter til, og skab nu "dit bedste liv" - i Livskalenderen

Livskalenderen er en bog om dig, skabt af dig og kun til dig. Det er et unikt livsstils-designsystem til at kunne forestille sig, planlægge og udføre din personlige vision om succes i hvert af livets 12 kategorier.

Gennem dette program vil du blive guidet gennem hvert trin i at skabe din egen Livskalender. En dybt personlig plan, der afslører, hvem du i virkelighedener, hvad du virkelig ønsker, og præcis hvordan du realiserer din vision om dit ultimative liv.

Din færdige Livskalender bliver den vigtigste bog på din hylde. Du vil komme til at bruge den regelmæssigt. Tilpasse dig din virkelighed og konsekvent udføre de handlinger, valg og vaner, der er nødvendige for for at opnå dine største mål og udnytte dit fulde potentiale.


Du optimerer alle 12 vigtige områder i dit liv.


De fleste mennesker fokuserer kun på at forbedre deres karriere, rigdom, sundhed og forhold – men i virkeligheden er der mange flere områder af livet, der former din succes, glæde og sande tilfredsstillelse.

Livskalender programmet guider dig via en yderst virkningsfuld livsforestillings-proces til et resultat. Det viser dig (ved hjælp af få minutters "arbejde" om dagen), hvordan du kommer til at trives i alle 12 dimensioner i dit liv. Programmet giver ethvert område i dit liv den opmærksomhed, der er nødvendig. Alle aspekter i dit potentiale bliver plejet og anvendt fuldt ud.


Fordi alt det, du nogensinde har ønsket dig i livet, og alt, der

fører til dit ønskede mål og skæbne, ligger i dine hænder.

Kultur, traditioner, forventninger, normer og overbevisninger -
omverdenen forsøger at diktere og påvirke,

hvordan din succes og dit liv skal se ud.

Alt for mange mennesker følger bare med uden at

stille spørgsmål - og finder sig selv, årtier senere,

fastlåst i et liv, de aldrig rigtigt har ønsket sig.

Livskalenderen er til dig, der vælger at slippe fri.


Livskalenderen hjælper dig med : 

✅ At opstille dine eksakte mål, og dermed også målene for hver enkelt af de 12 vigtige områder i dit liv. At harmonise alt til en samlet livs-vision, der inspirerer og driver dig fremad.

✅ At forstå hvordan man designer og opnår et virkeligt autentisk liv.

✅ At frigøre dig fra de regler og forventninger, som andre har pålagt dig, og opfinde harmoni og tilfredshed i den person, du ønsker at være, og med det liv, du ønsker at leve.

✅ At finde ud, af hvordan du udvikler en ubrydelig modstandskraft

✅ At gøre op med det arbejde, de forhold og de valg af livsstil, der ikke giver dig glæde. 


✅ At udvikle klarheden og få modet til at tage springet mod et nyt liv. 


✅ At følge dine vigtige passioner, at bruge tid på det, du elsker, og endda genfinde dig selv i et nyt og stærkere JEG.


Hvorfor gavner Livskalenderen dig ?

Med over 20 års ekspertise inden for mental træning har jeg specialiseret mig i at støtte individuelle mål og personlig udvikling. Min interesse for personlig vækst blev vakt, da jeg stiftede bekendtskab med filmen "The Secret" og fordybede mig i Napoleon Hills tidløse klassiker, "Think and Grow Rich." Disse oplevelser antændte min passion for daglig mental træning.


Jeg har haft den unikke mulighed for flere års personlig undervisning af professor Dr. Passang, en førende ekspert inden for tibetansk og kinesisk medicin.


I dag arbejder jeg som en dedikeret coach, forfatter, skribent, inspirator og foredragsholder med mere end 25 års erhvervserfaring. Jeg er certificeret inden for Emotional Management i tibetansk medicin, Law of Attraction-coaching samt som Master Life og NLP-coach.


Jeg tilbyder foredrag, workshops, online kurser og individuelle sessioner i hele Danmark og har haft fornøjelsen af at hjælpe en mangfoldighed af mennesker fra forskellige lande med at opnå deres dybeste ønsker og livsmål.


Kærligst,

Nathalie Dahl

Hvad andre siger om
Livskalenderen:

SMÅ POSITIVE ÆNDRINGER HVER DAG


"At arbejde gennem processen har betydet små livsændringer hver dag, og jeg ser det på alle områder af livet"

Jeg præsterer bedre på arbejdet og tilbyder patienterne en meget bedre service.

Mit forhold til min elskede er blevet forbedret.

Min økonomi er ved at vende om.

Jeg har tabt mig, har fået et sundere og lykkeligere liv..."


- Annette B., Nordjylland

FØR VIDSTE JEG IKKE  RIGTIGT HVAD JEG VILLE


"Takket være Livskalender indse jeg endelig, hvad jeg har gået glip af i alle disse år.

Før vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg ville. Det troede jeg, jeg gjorde, men det gjorde jeg virkelig ikke.

Jeg har kæmpet med langdistanceforhold i mange, mange år. I stedet for at gå efter det, jeg virkelig ønskede, lod jeg simpelthen livet ske for mig.


Takket være dette Livskalenderen er jeg endelig klar over..."- Jens Hansen, Sjælland

JEG HAR OPSTILLET STRUKTUR OG PLAN FOR HELE MIT LIV"Jeg har arbejdet bevidst på at forbedre mit liv, men først nu gør jeg det struktureret og hver udfordring og oplevelse har været fantastisk.

Livskalenderen har gjort det muligt at sætte en struktur på forbedring, en plan for et helt liv! Mit liv!

Det har givet mig mulighed for at genoprette forbindelsen til mine dybeste ønsker og fortælling..."
- Betina F., Fyn

unsplash