Referencer

Referencer

Hvad siger kunderne/sparringspartnere?

Om FOREDRAG "Tak for et fantastik foredrag i Blokhus den 24. oktober 2019. Det var meget inspirerende at høre dit indlæg og mærke hvor meget du brænder for mental sundhed.

Man kan mærke, at du ved rigtig meget om emnet, og du har rigtig mange gode pointer i dine synspunkter. Dit foredrag giver virkeligt stof til eftertanke, og du har en rigtig god måde at formidle dine budskaber på.

Mange af de ting, du siger, er jo noget, vi godt ved i forvejen. Men at føre det ud i virkeligheden, er ikke altid let, men når du ”prikker til os”, giver det rigtig god mening – at huske det – og at være bevidst om at tænke positive tanker.

Jeg tror, at der er rigtig mange mennesker, der kan have glæde af at høre dit foredrag."

                                                                      Blokhus Inner Wheel, Præsident Dorthe Bay"Fantastisk", "Spændende", "Interessant", "Inspirerende", "Tankevækkende", "Det var en fornøjelse at møde dig her og høre dit foredrag", " Alle fik noget med hjem fra mødet"


Rotary klub Store Heddinge
"Jeg vil anbefale dit foredrag til alle Rotary klubber i vores distrikt"


Præsident for Rotary Klub Kastrup, Claus Thornberg Højmann

"Nathalie holder et positivt provokerende foredrag, fyldt med teknikker man kan bruge i sin dagligdag. Når man har arbejdet med personlige udvikling, ser man at Nathalie har formået at pakke alle guldkornene ned til helt konkrete redskaber. Tusind tak fordi du er med til at gøre en forskel ! Knus og kram"

Vicki Damgård-Schmidt,

Bestyrelsesmedlem ErhvervsKvinder Region Sønderjylland Syd”Super godt foredrag med Nathalie Dahl. Jeg har tidligere været med til foredraget i Kolding og i dag er er jeg kørt hele vejen til Sønderjylland for at være med. Nathalie er utroligt dygtig og hun ved virkelig meget om emnet og præsenterer værktøjer og muligheder til dem der er interesseret i at opnå mere. Meget inspirerende foredrag, der samtidig er en fortælling om Nathalies livsrejse og om hvordan hun blev lykkeekspert. Tusinde tak... Nathalie:-)

Tina Lybæk Petersen, Produktionstekniker hos OJ Electronics A/S


“Nathalie er en person, der på en følsom måde indtager rummet og forstår at kommunikere med alle tilhørerne. Der var god kontakt i rummet og en rar stemning. Nathalie præsenterede en ny måde at tænke livet og fremtiden med lykke som det eneste mål i livet. Vi var i godt selskab. Efter foredraget var der stor interesse for at tale med hende. Vi gik berigede hjem og kan kun anbefale andre klubber at tage imod tilbuddet.”


Rotary klub i Otterup


“Jeg har flere gange hørt Life Coach Nathalie Dahl’s foredrag om ”Loven om tiltrækning”. Første gang overværede jeg foredraget, var det en øjenåbner for mig. Jeg var forundret over, hvor meget vi selv kan gøre, for at tiltrække det vi ønsker. Ca. et halv år senere fik jeg chancen for at høre Nathalie Dahl igen. Igen fremtryllede Nathalie et fantastisk foredrag. Jeg har lært, hvordan man visualiserer sine drømme/ønsker.

Alt er muligt, så længe du selv tror på det. Hvordan man skal bruge alle de 5 sanser, når man visualiserer og hvor meget man skal være opmærksom på sine tanker og følelser. Jeg kan helt sikkert anbefale at komme til Nathalie’s foredrag og du vil helt sikket lære noget. Det er ikke sidste gang jeg tager til et af hendes foredrag”  


Jenny Røes Andersen, Odense


 


 


”Det var en stor fornøjelse at have besøg af dig. Du har et fantastisk væsen og en skøn måde at formidle din store viden på. Jeg er sikker på at jeg taler på alles vegne når jeg siger at du evnede at berøre hele flokken af tilhørere og at give os alle noget med hjem. Det var bevægende at høre din livshistorie og berigende med alle de værktøjer og tanker du delte med os.”

Et kæmpe tak fra hele flokken af ErhvervsKvinder i Trekantormådet.”

 

 
"Nathalie holdt et inspirerende foredrag i Vissenbjerg kirkes hyggecafe, og flere af gæsterne var meget begejstrede over den positive energi. Vi fik alle noget at tænke over hvad vi lægger vægt på i vores liv."


Connie Bøg Poulsen
Om WORKSHOP


"Mine forventninger til at deltage i Nathalies workshops var at få nogle redskaber, som kunne hjælpe mig til at få mere ro og overblik over mit liv, så jeg kunne blive mere glad for alt det jeg har lige nu.
I forbindelse med de forskellige workshops fik jeg afprøvet vejrtrækningsøvelser, som er jeg blevet helt fascineret af. Allerede efter første gang kunne jeg mærke, hvordan jeg havde fået mere ro i min krop og mere klarhed i mit sind.
Der blev talt om det at tilgive, hvilket gjorde mig opmærksom på nogle blokeringer, som jeg skal arbejde med for at komme videre i mit liv.
Taknemmelighed var også et af de vigtige emner på programmet. Et begreb jeg efterfølgende er blevet mere opmærksom på i forhold til forbedringen af min egen livskvalitet samt glæde i hverdagen.
Alt i alt synes jeg, at de 3 workshops har været super inspirerende, lærerige, motiverende og utrolig spændende.
Jeg er meget taknemmelig for at have haft Natalie Dahl som underviser på grund af hendes professionelisme, den passion hun udstråler samt hendes væremåde. Derfor får hun mine varmeste anbefalinger" - Natalya C.

Om  PERSONLIGE SAMTALER


"Jeg har haft et coaching forløb hos Nathalie Dahl og er blevet spurgt hvilken forskel jeg kan mærke efterfølgende. For mig er det svært at male følelser med ord, men jeg oplever mere fred og lykke indeni mig. Forløbet har hjulpet mig med at komme igang med en masse forskellige planer, jeg længe har haft. Jeg er den samme person, men har det på en ny og anderledes måde.
Mit liv føles mere farverrigt og mere smukt. Det er simpelthen de bedste penge, jeg har brugt nogensinde”

Kjeld Mads Madsen, muremester"Nathalie Dahl er yderst kompetent, nærværende, empatisk og har en dyb indsigt i hvordan man bliver lykkelig. Jeg kan personligt kun give hende min bedste anbefaling"


Peer Hansen, Fredericia

“Jeg vil varmt anbefale coaching hos Nathalie til dig, som er klar til at forandre dit liv, fordi det bliver det!

Du kommer med dine problemer til hende og du går fra hende med nye tanker, ny tro på dig selv og ny livsstil. Nathalie vil ændre dit selvbilledet og dine tankemønstre. Hun vil give dig redskaber, som du kan bruge i hverdagen til selv at skabe det liv, som du ønsker.

Arbejdet med Nathalie var livsforandrende for mig. Jeg har altid kun drømt om at være den person, som jeg er nu. Jeg turde aldrig rigtigt at være mig selv. Nu er jeg fuld af kærlighed til mit liv, mig selv og de mennesker, som er omkring mig. Det er en uvurderlig gave, som jeg var lykkelig til at modtage fra Nathalie. 

Gå i gang med din livsrejse sammen med Nathalie og bliv overrasket, hvor fantastisk og stærk du egentlig er!”


Marina Skok, Psykologi studerende


“Nathalie har været en rigtig god sparringspartner i en vigtig del af mit liv. Hun er skarp til at finde de svage punkter og har nogle gode værktøjer til at løse dem.

Jeg kan kun anbefale en seance med Anturi, hvis du trænger til at komme videre i dit liv .”


Søren Fohlmann, Indehaver af Fohlmann.communication


“Nathalie er en fremragende coach, og jeg kan varmt anbefale hende. Jeg har brugt hende i flere sammenhænge, og hendes råd og vejledninger virker. De har hjulpet mig til at ændre nogle ting, der har haft afgørende betydning for mig. Hun er meget klar og præcis, og så forstår hun, hvad man har brug for. Hun er imødekommende, professionel, god til at lytte og giver altid sin ærlige mening til kende.”


MF Alex Ahrendtsen

”Jeg takker dig af hele mit hjerte at du er til, takket være dig kan jeg sige at, jeg er lykkelig og meget rig du åbnede op for noget inde i mig som, har været gemt i mange år jeg takker for at jeg har været det igennem.”

“Jeg har fulgt dit råd om at lægge alt det negative bag mig og vende mine tanker til alt det dejlige her i livet det har du hjulpet mig med. Dit foredrag gav mig de værktøjer der skulle til for at jeg kunne gøre det der var nødvendig for at få negative ud af mit liv. Jeg takker dig af hele mit Hjerte”


Grethe Jørgensen, Artmoney kunstner og Forever forhandler


“Nathalie har åbnet mine øjne for at finde ressourcer i mig selv, redskaber som jeg ikke vidste jeg havde. Selv troede jeg at jeg var en ressourcestærk person, som var begavet med talegaver, intellekt og autoritet. Efter flere samtaler med Nathalie har jeg fundet en indre ro i mig selv, fået bearbejdet issues som jeg ikke selv anså som værende af vigtig betydning. Jeg kan kun give Nathalie mine stærkeste anbefalinger, for hendes overskud, hendes mådes at anvende værktøjer på som automatisk får en til at finde deres egne værktøjer og for den kærlighed hun har overfor det, at hjælpe andre mennesker med at finde deres egne værktøjer.”


Rene Faderholdt, Ejer af Faderholdt Service group“Nathalie Dahl har forstået at åbne mine øjne for de mange nye muligheder som livet byder på, både på det professionelle og det personlige plan.

Nathalie har også givet mig et kærligt puf i den rigtige retning, når jeg mest har haft brug for det, og hun har udfordret mig på en god og konstruktiv måde. Coaching med Nathalie har været med til at flytte mig i den rigtige retning.

Nathalie har givet så meget til mig og jeg har fået fornyet inspiration, energi og handlekraft gennem coaching med Nathalie.”

Peder Andersen, TV vært på FynboTV og Web Design”Ved at blive coachet af Nathalie har jeg fået en lang række værktøjer, som skulle hjælpe mig igennem de forhindringer, jeg slås med inde i mig selv. Jeg er nået langt med arbejdet med mit sind og de rigtige værktøjer, har givet mig troen på mig selv. Derudover har jeg arbejdet med motivation, visualisering succes og planlægning. Jeg anbefaler, at alle burde give sig selv denne mulighed.”


Lene Hindsgaul Nilsen, Social Media Manager at HANSENBERG“Jeg vil på det varmeste anbefale Nathalie som lifecoach, når livet er svært. Nathalie har været mig, en meget stor hjælp, da min søster døde. Den støtte Nathalie har givet mig og mine niecer går ud over det en anden person vil gøre.

Hun giver rigtige gode råd, støtte og opbakning, som der er til at forstå og finde mening med det hele, når der er kaos i en. Det takker jeg hende rigtig meget for.

Man er ikke et nummer, men bliver omgående en nær ven af hende uden vi har mødtes.

Hun er meget omsorgsfuld og oprigtig, og vil hjælpe en hele vejen derhen, hvor det føles rigtigt.

Mangler man en støtte i livet er Nathalie den støtte, man har brug for. Hun kommer endda hjem til en, det er fantastisk at være i hjemlige omgivelse, når vi skal mødes.”


Susanne G.

“Dejligt at møde en kvinde, der med stor viden og indsigt formår at skabe forståelse for betydningen af tankers kraft og energi.  Nathalie viser vejen på en måde ,så du ender med at styre, fremfor at blive styret af dine tanker”

Susanne Pedersen, Sygeplejerske


“Jeg er meget taknemlig Nathalie for alt den energi og kærlighed hun ligger i hver session med sin klient.

Hun har hjulpet mig med at finde vej til mit hjerte, og det betød at blive bedre til at lytte til min sande natur, min sande jeg.

Hun har givet mig værktøj til at have tillid til det der sker uden anstrengelse, uden kamp, for når man stopper med at kæmpe, slapper man af og de mirakuløse ting sker af sig selv.

Nathalie har hjulpet mig med at afslutte det uafsluttede med mine forældre og skabe harmoniske kærlighedsfyldte relationer til dem.

Efter jeg har bearbejdet de livsvigtige issues med Nathalie, er der kommet med glæde og nærvær i mit liv.

Vil varmt anbefale Nathalie.”

Natascha Pac, Integrations rådgiver


“At arbejde med Nathalie er den bedste investering jeg har gjort for mig selv i hele mit liv. Du siger måske, at du ikke har råd til det, men jeg vil med sikkerhed sige, at du ikke har råd til at lade være.” 


Mai-Britt C., virksomheds indehaver

 

 

“Jeg giver hermed min varmeste  og oprigtig anbefaling af Anturi Life coaching. Nathalie er en dygtig og varmhjerte person som har en stor viden og kan hjælpe i mange forskellige problemstillinger og livs situationen. Mange tak for alle input.”

Kamilla Christensen Kolbeck, bogholder“Står du og mangler support i en vanskelig periode, kan jeg varmt anbefale dig at invitere Nathalie ind i dit liv. Med hendes åbne, positive sind og hendes optimistiske syn på livet evner hun at løfte dit humør. Hun får vendt negative tanker til igen at tro på at livet kun vil os det bedste.

Hun giver ærlig og kærlig sparring om alle tænkelige emner som stjæler din energi og som trænger til at blive bearbejdet. Med hendes ro og tro på Law of Attraction, evner hun at løfte energien og frembringe troen på, at der gemmer sig noget bedre bag den næste dør.

Hvad end du går og tumler med, kan jeg varmt anbefale Nathalie som sparringspartner.”


Lene Børsmose Ehrenreich, Sales Manager at Thors-Design

 


Da jeg startede hos Nathalie havde jeg aldrig været til coach før, så jeg havde absolut ingen anelse om, hvad jeg gik ind til. Nu kan jeg bestemt sige, at det er alle pengene værd.


Nathalie har en fantastisk evne til at lytte (også med hjertet) og til at skabe et rum med tryghed, hvor alt kan blive sagt – jeg følte, at ordene væltede ud af mig.


For mig var den helt store værdi, at Nathalie formåede at nedbryde tankekaosset, samle det sammen og få "ryddet op" i tanker og gamle mønstre . Det gjorde alting meget mere overskueligt og til at arbejde med.


De værktøjer jeg fik af Nathalie bruger jeg dagligt.  Alle de største anbefalinger herfra.


                                                                                                                                      Gitte Anderson, Næsby Boldklub

Jeg vil gerne tillade mig at fortælle min historie om mit forløb hos Anturi Life Coaching, fordi jeg mener, det er vigtigt, at alle skal kunne modtage den bedste hjælp, når de har brug for det - det kan jeg med garanti sige, at du kan få hos Nathalie Dahl.

 

Mit navn er Rikke, jeg er 22 år gammel og har aldrig rigtig haft det der ”gå på mod” og hellere ikke haft så meget selvværd eller selvtillid. Da jeg lige var fyldt 18 år mistede jeg min mor, hvor mit liv forandrede sig og hele mit fundament forsvandt. Jeg har ikke haft de bedste erfaringer med psykologer, og havde mistet troen på, at nogen udefra ville kunne hjælpe mig. Min moster havde hørt andres anbefalinger omkring Anturi Life Coaching og mente at det kunne være en anden måde, at gribe det an på. Da jeg gik ind til det, havde jeg ingen forventninger - tværtimod var jeg meget skeptisk. Jeg tænkte: det vil ikke kunne hjælpe, men ja ja, nu gør jeg det bare alligevel.

 

Det er det bedste, som jeg har gjort og virkelig noget, der har ændret mit liv. Nathalie kom hjem til mig engang om ugen, så hun fik et helt billede af, hvem jeg var, som for mig virkede mere personligt, hvor jeg i andre forløb har skulle møde op et sted. Nathalie er en rigtig dejlig, smilede, og behagelig kvinde, som har kunne rumme mig under hele forløbet og har givet mig nogle redskaber, som jeg benytter mig af hver eneste dag og som jeg vil bruge resten af mit liv. Jeg blev ofte provokerede af alle de klichere der var: at man blev nødt til at ændre sit liv og sin tankegang for, at kunne få et godt liv. Jeg havde aldrig kunne drømme om, hvor stor en betydning vores tanker har på, hvordan man har det, men det er virkelig gået op for mig, at hvis man har en negativ tankegang, så er det svært at få et positivt liv. Det kunne jeg overhovedet ikke se, da jeg var i det og ved hvor svært det kan være, ikke at kunne finde mening i det hele. Det er her vi skal kunne hjælpe hinanden på vej og derfor vil jeg vil til enhver tid, anbefale Nathalie til alle, for jeg har fået så meget mere ud af det, end jeg havde turde håbe på. Ikke nok med, at venner og familie har kunne mærke min udvikling, så har jeg på egen krop og sjæl kunne mærke en kæmpe forandring. Jeg har for første gang i mit liv, håb og drømme for fremtiden.

 

Til dig, der går igennem enhver form for krise i dit liv, så er Anturi Life Coaching hos Nathalie Dahl den bedste investering i dig selv.


                                                                                                                                                Rikke