Anbefalinger

Kunder, som har været i stand

til at ændre deres liv, siger:

NATHALIE HJÆLPER DIG TIL, AT FÅ DET LIV,

DU ØNSKER OG HAR FORTJENT."Hvad der i morges startede med at se ud til, at dette skulle blive en af de svære dage, ændrede Nathalie på få minutters telefonsamtale, til den mest vidunderlige dag, men indrømmet Nathalie og jeg har arbejdet sammen nogen tid, men alligevel overvej dette.


Du læser formentlig dette fordi du enten har eller overvejer, at ringe til Nathalie fordi det gør ondt i sindet, noget du kæmper med.


Hvis dit udgangspunkt er, at du ønsker et glas, piller for at dæmpe smerten, da den til tider kan være svær at udholde, så gå på apoteket og spild ikke hinandens tid.


Hvis du derimod har været på apoteket og er træt af den løsning, eller du blot ønsker en anden løsning. En løsning der ændrer dine forudsætninger for et bedre liv, så du undgår at kæmpe med det du nu engang kæmper med, så ring trygt til Nathalie. Trygt fordi I ser hinanden an de første gange og hvis Nathalie ser, at I kan arbejde sammen, så er det den besked du får ligesom du også får besked, hvis udgangspunkt for samarbejde er svær at finde, det er fantastisk fordi det hjælper dig og hende til, at bruge ressourcer på det, det giver noget til dig.


Vi har inden i os alle nogle udfordringer men vi har også løsningerne. Dem hjælper Nathalie med at finde frem, med de værktøjer hun er i besiddelse af, men det er dig selv der skal gøre arbejdet. Sparringen med Nathalie har givet mig det, der var tæt på at være et mareridt, vendt til det mest vidunderlige, som hvis det var blevet fortalt havde jeg nægtet at tro det, og sådan er det, du er nødt til at tage rejsen selv men en ting vil jeg sige dig, det er en fantastisk rejse, du bliver så vis på dig selv og på livet, at alt bliver en leg.


Hvis du ringer nu, så har du allerede taget et meget stort og nok det vigtigste skridt i dit liv, god rejse.


Nathalie har mine bedste anbefalinger."


    - Claus Lopdrup, Fåborg

MERE FRED OG LYKKE


“Jeg har haft et coaching forløb hos Nathalie Dahl og er blevet spurgt hvilken forskel jeg kan mærke efterfølgende. For mig er det svært at male følelser med ord, men jeg oplever mere fred og lykke indeni mig. Forløbet har hjulpet mig med at komme igang med en masse forskellige planer, jeg længe har haft. Jeg er den samme person, men har det på en ny og anderledes måde.


Mit liv føles mere farverrigt og mere smukt. Det er simpelthen de bedste penge, jeg har brugt nogensinde”


Kjeld Mads Madsen, muremester

RIGTIGE GODE ORD, STØTTE OG OPBAKNING


“Jeg vil på det varmeste anbefale Nathalie som lifecoach, når livet er svært. Nathalie har været mig, en meget stor hjælp, da min søster døde. Den støtte Nathalie har givet mig og mine niecer går ud over det en anden person vil gøre.


Hun giver rigtige gode råd, støtte og opbakning, som der er til at forstå og finde mening med det hele, når der er kaos i en. Det takker jeg hende rigtig meget for.


Man er ikke et nummer, men bliver omgående en nær ven af hende uden vi har mødtes.


Hun er meget omsorgsfuld og oprigtig, og vil hjælpe en hele vejen derhen, hvor det føles rigtigt.


Mangler man en støtte i livet er Nathalie den støtte, man har brug for. Hun kommer endda hjem til en, det er fantastisk at være i hjemlige omgivelse, når vi skal mødes.


Susanne G.

ENERGI OG KÆRLIGHED


“Jeg er meget taknemlig Nathalie for alt den energi og kærlighed hun ligger i hver session med sin klient.


Hun har hjulpet mig med at finde vej til mit hjerte, og det betød at blive bedre til at lytte til min sande natur, min sande jeg.


Hun har givet mig værktøj til at have tillid til det der sker uden anstrengelse, uden kamp, for når man stopper med at kæmpe, slapper man af og de mirakuløse ting sker af sig selv.


Nathalie har hjulpet mig med at afslutte det uafsluttede med mine forældre og skabe harmoniske kærlighedsfyldte relationer til dem.


Efter jeg har bearbejdet de livsvigtige issues med Nathalie, er der kommet med glæde og nærvær i mit liv.


Vil varmt anbefale Nathalie.”Natascha PacSTOR VIDEN OG INDSIGT


“Dejligt at møde en kvinde, der med stor viden og indsigt formår at skabe forståelse for betydningen af tankers kraft og energi. 


Nathalie viser vejen på en måde ,så du ender med at styre, fremfor at blive styret af dine tanker”


Susanne Pedersen, SygeplejerskeJEG HAR FUNDET EN INDRE RO I MIG SELV


“Nathalie har åbnet mine øjne for at finde ressourcer i mig selv, redskaber som jeg ikke vidste jeg havde. Selv troede jeg at jeg var en ressourcestærk person, som var begavet med talegaver, intellekt og autoritet. 


Efter flere samtaler med Nathalie har jeg fundet en indre ro i mig selv, fået bearbejdet issues som jeg ikke selv anså som værende af vigtig betydning. 


Jeg kan kun give Nathalie mine stærkeste anbefalinger, for hendes overskud, hendes mådes at anvende værktøjer på som automatisk får en til at finde deres egne værktøjer og for den kærlighed hun har overfor det, at hjælpe andre mennesker med at finde deres egne værktøjer.”


Rene Faderholdt, Ejer af Faderholdt Service groupMEGET KLAR OG PRÆCIS


“Nathalie er en fremragende coach, og jeg kan varmt anbefale hende.


Jeg har brugt hende i flere sammenhænge, og hendes råd og vejledninger virker. De har hjulpet mig til at ændre nogle ting, der har haft afgørende betydning for mig.


Hun er meget klar og præcis, og så forstår hun, hvad man har brug for.


Hun er imødekommende, professionel, god til at lytte og giver altid sin ærlige mening til kende.”


MF Alex AhrendtsenYDERST KOMPETENT


“Nathalie Dahl er yderst kompetent, nærværende, empatisk og har en dyb indsigt i hvordan man bliver lykkelig.


Jeg kan personligt kun give hende min bedste anbefaling”


Peer Hansen, Fredericia

NYE TANKER, NY TRO PÅ DIG SELV OG NY LIVSSTIL


“Jeg vil varmt anbefale coaching hos Nathalie til dig, som er klar til at forandre dit liv, fordi det bliver det!


Du kommer med dine problemer til hende og du går fra hende med nye tanker, ny tro på dig selv og ny livsstil. Nathalie vil ændre dit selvbilledet og dine tankemønstre. Hun vil give dig redskaber, som du kan bruge i hverdagen til selv at skabe det liv, som du ønsker.


Arbejdet med Nathalie var livsforandrende for mig. Jeg har altid kun drømt om at være den person, som jeg er nu. Jeg turde aldrig rigtigt at være mig selv. Nu er jeg fuld af kærlighed til mit liv, mig selv og de mennesker, som er omkring mig. Det er en uvurderlig gave, som jeg var lykkelig til at modtage fra Nathalie. 


Gå i gang med din livsrejse sammen med Nathalie og bliv overrasket, hvor fantastisk og stærk du egentlig er!”


Marina Skok,

Psykologi studerende

ÆRLIG OG KÆRLIG SPARRING


“Står du og mangler support i en vanskelig periode, kan jeg varmt anbefale dig at invitere Nathalie ind i dit liv. Med hendes åbne, positive sind og hendes optimistiske syn på livet evner hun at løfte dit humør.


Hun får vendt negative tanker til igen at tro på at livet kun vil os det bedste.


Hun giver ærlig og kærlig sparring om alle tænkelige emner som stjæler din energi og som trænger til at blive bearbejdet. Med hendes ro og tro på Law of Attraction, evner hun at løfte energien og frembringe troen på, at der gemmer sig noget bedre bag den næste dør.

Hvad end du går og tumler med, kan jeg varmt anbefale Nathalie som sparringspartner.”Lene Børsmose Ehrenreich, Sales Manager at Thors-Design

DEN BEDSTE INVESTERING


“At arbejde med Nathalie er den bedste investering jeg har gjort for mig selv i hele mit liv.


Du siger måske, at du ikke har råd til det, men jeg vil med sikkerhed sige, at du ikke har råd til at lade være.” 


Mai-Britt C.,

virksomheds indehaver

DU ÅBNEDE OP NOGET INDE I MIG


”Jeg takker dig af hele mit hjerte at du er til, takket være dig kan jeg sige at, jeg er lykkelig og meget rig du åbnede op for noget inde i mig som, har været gemt i mange år jeg takker for at jeg har været det igennem.”


“Jeg har fulgt dit råd om at lægge alt det negative bag mig og vende mine tanker til alt det dejlige her i livet det har du hjulpet mig med. 


Dit foredrag gav mig de værktøjer der skulle til for at jeg kunne gøre det der var nødvendig for at få negative ud af mit liv. Jeg takker dig af hele mit Hjerte”


Grethe Jørgensen, Artmoney kunstner og Forever forhandler

GIV SIG SELV DENNE MULIGHED


”Ved at blive coachet af Nathalie har jeg fået en lang række værktøjer, som skulle hjælpe mig igennem de forhindringer, jeg slås med inde i mig selv.


Jeg er nået langt med arbejdet med mit sind og de rigtige værktøjer, har givet mig troen på mig selv.


Derudover har jeg arbejdet med motivation, visualisering succes og planlægning.


Jeg anbefaler, at alle burde give sig selv denne mulighed.”


Lene Hindsgaul Nilsen, Social Media Manager at HANSENBERG

SKARP TIL AT FINDE SVAGE PUNKTER


Nathalie har været en rigtig god sparringspartner i en vigtig del af mit liv. Hun er skarp til at finde de svage punkter og har nogle gode værktøjer til at løse dem.


Jeg kan kun anbefale en seance med Nathalie Dahl, hvis du trænger til at komme videre i dit liv"


Søren Fohlmann, Indehaver af Fohlmann.communication

SKARP TIL AT FINDE SVAGE PUNKTER


Du har udfordret mig. Jeg er en stærk mand, har løbet maraton flere gange, har været soldat i udlandet, har oplevet mange svære ting.


Jeg følte, at jeg ville videre. Vil finde mening, balance og glæde.


Jeg har været på forskellige kurser med stærke underviser og instruktører. Det er jeg meget taknemmelig for. Men - der er kun 2 mennesker i mit liv som har rykket mig - du er en af dem. Du skal være stolt af dig selv.


Du har fascineret mig flere gange med de rigtige værktøjer og rigtige ord på de rigtige tidspunkter, og jeg vil sige, at jeg er meget svær at imponere.


Jeg sætter stor pris på alle sessioner, vi har haft, igennem vores telefonsamtaler - mellem samtalerne og din tid, som du ikke kigger på. Du giver din fulde opmærksomhed til en, som vil hjælpes.


Det har været en kvantespring for mig til et liv, som jeg har ønsket.


Hjertelig tak, Nathalie!

JEG HAR ALDRIG VÆRET TIL COACH FØR


Da jeg startede hos Nathalie havde jeg aldrig været til coach før, så jeg havde absolut ingen anelse om, hvad jeg gik ind til. Nu kan jeg bestemt sige, at det er alle pengene værd.


Nathalie har en fantastisk evne til at lytte (også med hjertet) og til at skabe et rum med tryghed, hvor alt kan blive sagt – jeg følte, at ordene væltede ud af mig.


For mig var den helt store værdi, at Nathalie formåede at nedbryde tankekaosset, samle det sammen og få "ryddet op" i tanker og gamle mønstre . Det gjorde alting meget mere overskueligt og til at arbejde med.


De værktøjer jeg fik af Nathalie bruger jeg dagligt.  Alle de største anbefalinger herfra.


                                                                                               Gitte Anderson, Næsby Boldklub

DYGTIG OG VARMHJERTE PERSON


“Jeg giver hermed min varmeste  og oprigtig anbefaling af Anturi Life coaching.


Nathalie er en dygtig og varmhjerte person som har en stor viden og kan hjælpe i mange forskellige problemstillinger og livs situationen.


Mange tak for alle input.”


Kamilla Christensen Kolbeck, bogholder

JEG  HAR FORNYET INSPIRATION, ENERGI OG HANDLEKRAFT


“Nathalie Dahl har forstået at åbne mine øjne for de mange nye muligheder som livet byder på, både på det professionelle og det personlige plan.


Nathalie har også givet mig et kærligt puf i den rigtige retning, når jeg mest har haft brug for det, og hun har udfordret mig på en god og konstruktiv måde. Coaching med Nathalie har været med til at flytte mig i den rigtige retning.


Nathalie har givet så meget til mig og jeg har fået fornyet inspiration, energi og handlekraft gennem coaching med Nathalie.”


Peder Andersen, TV vært på FynboTV og Web Design

DET ER INGEN KAMP INDE MIG MERE


Min hverdag er anderledes nu end den har været. Min hverdag er lettere og nemmere. Jeg er ikke belastet på den samme måde selvom jeg kan klare flere arbejdsopgave. Forskellen er bare i den måde jeg tænker og gør tingene på. Nu er jeg afslappet og smiler ofte. Jeg elsker mit liv, som jeg har nu. Det er ingen kamp inde i mig, og hvis jeg finder et ord, som du har givet mig, det er balance - mental balance. Jeg er meget taknemmelig.


Jeg føler mig stærk og bokser ikke mere med dumme tanker. Jeg har det meget bedre på mange måder. Det kan jeg godt lide. Hvor lettet jeg er blevet!  Min mand er blevet forelsket i mig på ny og vores kærlighed blomstrer. Jeg føler mig lykkelig.


Tak, Nathalie!JEG VIL GERNE TILLADE MIG AT FORTÆLLE MIN HISTORIE ...


"Jeg vil gerne tillade mig at fortælle min historie om mit forløb hos Anturi Life Coaching, fordi jeg mener, det er vigtigt, at alle skal kunne modtage den bedste hjælp, når de har brug for det - det kan jeg med garanti sige, at du kan få hos Nathalie Dahl.


Mit navn er Rikke, jeg er 22 år gammel og har aldrig rigtig haft det der ”gå på mod” og hellere ikke haft så meget selvværd eller selvtillid.


Da jeg lige var fyldt 18 år mistede jeg min mor, hvor mit liv forandrede sig og hele mit fundament forsvandt. Jeg har ikke haft de bedste erfaringer med psykologer, og havde mistet troen på, at nogen udefra ville kunne hjælpe mig. Min moster havde hørt andres anbefalinger omkring Anturi Life Coaching og mente at det kunne være en anden måde, at gribe det an på. Da jeg gik ind til det, havde jeg ingen forventninger - tværtimod var jeg meget skeptisk. Jeg tænkte: det vil ikke kunne hjælpe, men ja ja, nu gør jeg det bare alligevel.

 

Det er det bedste, som jeg har gjort og virkelig noget, der har ændret mit liv. Nathalie kom hjem til mig engang om ugen, så hun fik et helt billede af, hvem jeg var, som for mig virkede mere personligt, hvor jeg i andre forløb har skulle møde op et sted.


Nathalie er en rigtig dejlig, smilede, og behagelig kvinde, som har kunne rumme mig under hele forløbet og har givet mig nogle redskaber, som jeg benytter mig af hver eneste dag og som jeg vil bruge resten af mit liv. Jeg blev ofte provokerede af alle de klichere der var: at man blev nødt til at ændre sit liv og sin tankegang for, at kunne få et godt liv.


Jeg havde aldrig kunne drømme om, hvor stor en betydning vores tanker har på, hvordan man har det, men det er virkelig gået op for mig, at hvis man har en negativ tankegang, så er det svært at få et positivt liv. Det kunne jeg overhovedet ikke se, da jeg var i det og ved hvor svært det kan være, ikke at kunne finde mening i det hele. Det er her vi skal kunne hjælpe hinanden på vej og derfor vil jeg vil til enhver tid, anbefale Nathalie til alle, for jeg har fået så meget mere ud af det, end jeg havde turde håbe på. Ikke nok med, at venner og familie har kunne mærke min udvikling, så har jeg på egen krop og sjæl kunne mærke en kæmpe forandring. Jeg har for første gang i mit liv, håb og drømme for fremtiden.


Til dig, der går igennem enhver form for krise i dit liv, så er Anturi Life Coaching hos Nathalie Dahl den bedste investering i dig selv."- RIKKE -