Styrk dit selværd - ONLINE

Styrk

dit selvværd

Online Kursus

Selvværd er alfa og omega for din indre balance, dine evner til acceptere andre mennesker samt at få dine ønsker og målsætninger opfyldt.


Selvværd er forudsætning for at finde indre ro, åbne dit potentiale og træffe rigtige beslutninger.

Selvværd påvirker alt i livet som for eksempel dit forhold til dig selv, dit parforhold, dit arbejde og samværet med familie og venner. Det er alt afgørende for, om du er tilfreds eller utilfreds med dit liv.


Selvværd omhandler den måde, du opfatter dig selv på – altså hvordan du tænker på dig selv, og de følelser det udløser. Det er alt afgørende for din psykiske trivsel og at du føler dig værdifuld.

Jeg kan give dig løsningen...

Det, jeg vil lære dig på dette Online Kursus, vil hjælpe dig med at stoppe "den evige kamp" med dig selv, så du kan føle dig godt tilpas i dit eget selskab. Det vil give dig indre ro og frigive tid og energi, som du kan bruge til det, hvad du opnå i livet.


Her lærer du også at forstå dine oprigtige ønsker, at tro på dine egne evner og mulige succes. Du  bliver absolut til en bedre variation af dig selv.


De værktøjer, som bliver præsenteret på mit kursus,  er enkelte og effektive. De har hjulpet mig med at slippe af med min selvkritik, min usikkerhed og angst vedr. fremtiden, og styrke mit eget selvværd.


De har hjulpet mig med at forandre mine tanker om mig selv og gjort mine mål mere tydelige for mig. Dermed har jeg opnået den succes, som jeg ikke engang kunne drømme om.


Dette online kursus gavner dig, hvis...

✅ Du er i dårligt humør, fordi du sidder fast i en spiral af dine negative tanker og følelser omkring dig selv.


✅ Du ofte misfortolker andre. Du tror for eksempel, at det er din skyld, at partneren er i dårligt humør, uden at det er tilfældet.


✅ Når du får ros af andre, preller det af, fordi du ikke tror på det, fordi du er overbevist om, at du ikke er værd at holde af.


✅ Du har svært ved at svare på, hvad du gerne vil med dit liv, fordi du simpethen ikke tror på, at du kan vælge rigtigt og det vil lykkes.


✅ Du mangler selvtillid og sociale færdigheder.


✅ Du forsøger at dulme dine negative tanker og følelser med for eksempel mad eller alkohol. Afhængighed og lavt selvværd hænger ofte sammen.


✅ Du tænker om dig selv: ”Hvis jeg laver fejl, er jeg ikke god nok.” Eller: ”Hvis andre er vrede på mig, så det er kun min fejl.”Mulige årsager til at

du ikke elsker dig selv:

✅  “Uheldige oplevelser” i barndommen, f.eks. megen kritik fra forældre, lærere, naboer osv.


✅   Skyldfølelse overfor forældrene (f.eks. har du ikke indfriet nogle af deres forventninger)


✅   Du ligner ikke alle de andre i omgangskredsen, som betragtes som “normal” eller “gennemsnitlig“)


✅   Negative oplevelser i voksen livet (karriere, parforhold, kærlighed, helbred, osv.)


Du kan arbejde med

de effektive værktøjer, i mit Online Kursus

og starte på et nyt og spændende liv fra i dag!

Præsentation af

STYRK DIT SELVVÆRD

Online kursus

Når du har gennemført dette

Online Kursus vil du kunne:

1.

 Føle dig godt tilpas med dig selv og udstråle glæde.

2.

Finde din indre balance og harmoni.

3.

Slippe din negative fortid og have positive tanker om dig selv.

4.

Opnå gode følelser og have det godt, uanset hvordan din situation er i dag.

5.

Føle dig selv som en vinder.

6.

Undgå usikkerhed og angst for fremtiden.

Med over 20 års ekspertise inden for mental træning har jeg specialiseret mig i at støtte individuelle mål og personlig udvikling. Min interesse for personlig vækst blev vakt, da jeg stiftede bekendtskab med filmen "The Secret" og fordybede mig i Napoleon Hills tidløse klassiker, "Think and Grow Rich." Disse oplevelser antændte min passion for daglig mental træning.


Jeg har haft den unikke mulighed for flere års personlig undervisning af professor Dr. Passang, en førende ekspert inden for tibetansk og kinesisk medicin.


I dag arbejder jeg som en dedikeret coach, forfatter, skribent, inspirator og foredragsholder med mere end 25 års erhvervserfaring. Jeg er certificeret inden for Emotional Management i tibetansk medicin, Law of Attraction-coaching samt som Master Life og NLP-coach.


Jeg tilbyder foredrag, workshops, online kurser og individuelle sessioner i hele Danmark og har haft fornøjelsen af at hjælpe en mangfoldighed af mennesker fra forskellige lande med at opnå deres dybeste ønsker og livsmål.


Kærligst,

Nathalie Dahl

Respons på mine Online Kurser:

JEG ER BLEVET FRI

AF MIN FORTID


”1000 tak, Nathalie! Dit online kursus var en øjenåbner for mig.


Jeg har aldrig indset, hvor meget jeg har holdt på fortiden, og at det har påvirket mit liv negativt! Jeg er blevet fri af min fortid og er klar til at tiltrække nye bekendtskaber!


Tak Nathalie for alt, hvad du gør!


Du er virkelig med til at gøre en positiv forskel for mange mennesker."


Jann Hansen, Odense

JEG HAR ALDRIG FØLT MIG SÅ STÆRK I MIT LIV


"Jeg har lige afsluttet dit onlinekursus VELSTAND.


Jeg har aldrig følt mig så stærk i mit liv! Tak for mange enkelte og effektive værktøjer, som jeg har implementeret i mit liv.


Jeg møder en ny dag med et kæmpestort smil. Jeg har overskud og indre ro. 


Tak, Nathalie!"


Dorthe A., København

JEG HAR ALDRIG FØLT MIG SÅ FRI OG GLAD


Det sidste år har været et meget udfordrende år for mig, da jeg har været nødt til at håndtere mange personlige problemer, herunder en personlig konkurs.


Jeg læste din bog for et par måneder siden, og synes, at den er fantastisk. Jeg købte også dit seneste Velstand kursus, som fuldstændigt har forvandlet mit liv til det bedre.


Jeg har aldrig følt mig så fri og glad. Forbløffende ting er nu kommet ind i mit liv, inklusive et nyt job, som jeg elsker. Tak skal du have!


Tine, Nordjylland


Her er mit Online Kursus,

som vil ændre din fremtid:

OBS !!

Du kan tage hvert kursus enkeltvis,

men for at få et optimalt resultat,

anbefales det, at kurserne tages

i nævnte rækkefølge:


1. Styrk dit selvværd2. Skab klarhed i dit liv

   

   

3. Ryd op i dit liv


   

4. Etablere effektive vaner

 


unsplash