2020-05-08 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 8. maj 2020 -


4 Fælder på vej til lykke



For at være lykkelig skal vi leve i en bevidst tilstand. Når vi har et bevidst liv, følger frihed og harmoni med. Men på vej til lykke vil man ofte møde ”fælder” af ens egne argumenter, som devaluerer ens livs rejse. Her er 4 eksempler på “fælder."



  1. Jeg ville være gladere, hvis jeg arbejdede mindre


Vores hjerne tager ofte imod dette argument, at vi ville være lykkeligere, hvis vi ikke skulle arbejde. Vi forestiller os et liv fuldt af underholdning og bedrages, når vi tænker på, at vi herfra ville blive lykkeligere. Lediggang er dog ofte den vigtigste årsag til kedsomhed og depression. Vi er kreative væsener og har brug for et meningsfuldt mål, som kan gøre verden omkring os bedre. Mål, som kan forbedre andres liv på Jorden. Så vi skal udnytte vores potentiale og forbedre os for at være lykkelige. Sæt dig selv et meningsfuldt mål - og føl forskellen!



2. Det er ikke min skyld, det er andres


Vores hjerne prøver at få os til at tro, at grunden til vores ulykke findes hos andre mennesker: bekendte, ægtefæller, forældre ... Vi er klar til at sprede anklagerne til venstre og højre, som et barn, der spreder legetøj i børnehaven. Naturligvis er der brug for to til "tango" - ligesom vi giver andre skylden, så giver de også skyld til os. Det øjeblik, hvor vi tager ansvar for vores liv, vil være et drejepunkt til ægte lykke.



3. Hvis jeg havde ...

Vores hjerne prøver at overbevise os om, at vi ville være lykkeligere, hvis vi havde et andet job, et andet hus, en anden bil ... Tro mig, folk med en bil og drømmehuset er ikke lykkeligere end dig. Enhver, der ønsker varig lykke, må indse, at tønden med ønsker er bundløs, og den vil aldrig blive fyldt til randen. Ting giver ikke lykke. Ægte lykke kommer indefra.



4. Hvis ikke i dag, så aldrig


Vores hjerne bliver ofte fortvivlet og giver efter for skuffelse få skridt fra succes. Vedholdenhed er meget vigtig for lykke. Lad aldrig dit sind narre dig, og acceptere dit nederlag. Du ved ikke, hvad morgendagen vil bringe dig. Det kan være bare en dag der skiller dig fra din drøm. Tro på din succes, fortsæt med at gå og lytte til din intuition ved hvert eneste skridt.


Få større inspiration på hvordan du kan arbejde videre med dette i dit tempo:


nathaliedahl.dk/tro-paa-din-succes.html


Læs flere nyhedsbreve:


https://nathaliedahl.dk/2020-Nyhedsbrev-Nathalie-Dahl/index.html








Du kan også vælge alle de 5 punker

og arbejde imod dem i dit tempo: