Forretningsbetingelser

FORRETNINGSBETINGELSER


Betalingsfrister

Generelt er betalingsfristen 8 dages netto på fakturaer fra Anturi Life Coaching. Det betyder, at du skal betale fakturaen senest 8 dage fra den dato der står på fakturaen/regningen, med mindre andet er skriftligt aftalt.


Du betaler for 1:1 session 

Når du bestiller tid til en session, modtager du en faktura på beløbet sammen med dine øvelser på mail det samme dag, hvor session finder sted, eller en dag efter. Fakturaen skal blive betalt senest 8 dage fra den dato, som står på fakturaen.


Du betaler for foredrag, workshop og kursus ved booking

Når du booker en plads på et foredrag, en workshop eller et kursus hos mig, betaler du med det samme. Og det er først, når du har betalt beløbet, at din tilmelding gælder. 


Tilmeldingen er bindende

Når du booker plads på et foredrag, en workshop eller kursus, er der en anden, der ikke kan booke den tid eller plads. Derfor er din booking bindende og kan ikke annulleres. Du kan derfor ikke få dine penge retur, hvis du ikke kan deltage på det aftalte tidspunkt.


Flytning af sessioner ved 1:1 session i forbindelse med sygdom

Ved 1:1 session kan du i tilfælde af sygdom aflyse vores aftale op til 12 timer før vores session. Ved mindre end 12 timers varsel betragtes vores session som afholdt. Dvs. har vi en aftale kl. 10 om formiddagen kan du senest kl. 22 aftenen før, sende mig en besked på mail coaching@anturi.dk eller på sms til 2323 9977. Vi kan herefter aftale et nyt tidspunkt for vores session, men du kan ikke få din betaling retur. Bemærk, at aflysning af en samtale er ikke lige med fortrydelse af købet.


Ved aflysning af workshops, kurser eller 1:1 session fra vores side

Skulle vi være nødt til at aflyse en workshop, et kursus eller en 1:1 session, giver vi dig besked hurtigst muligt, og du vil få din betaling tilbage i løbet af 1-2 arbejdsdage.


Rater og betaling

For coachingforløb, der overstiger 10.000 kr. + moms i aftalt pris, kan du betale beløbet i to rater. 


For sen betaling og rykkere

Ved for sen betaling tilskrives der 2 % i rente pr. påbegyndt måned. Desuden pålægges der 100,- kr. i gebyr pr. rykkerskrivelse. Ved overskridelse af betalingsfrist, vil evt. igangværende arbejde stoppe indtil det forfaldne beløb inkl. renter og rykkergebyr er betalt. Det betyder, at samarbejdet bliver sat i bero indtil det forfaldne beløb inkl. renter og rykkergebyr er betalt. Vær opmærksom på, at en manglende betaling anses som en misligholdelse af vores aftale om deadlines, og kan i yderste konsekvens betyde, at jeg for at kunne færdiggøre vores samarbejde kan være nødsaget til at opkræve yderligere betaling. Betales en forfalden faktura ikke, efter der er sendt rykkere, overdrages sagen til inkasso. Dette vil medføre yderligere omkostninger.


Ændringer af priser

Vores priser kan ændre sig, men du bliver informerer altid på forhånd via vores nyhedsbrev eller direkte til dig som min kunde, hvis priserne stiger. 


Anturi Life Coaching CVR nummer er 36333863 

Adressen er Lupinvej 20, 5560 Aarup, Danmark


Klage

Hvis du har spørgsmål eller du ønker at klage, kan du kontakte os på mail coaching@anturi.dk eller telefon 23239977.


coaching@anturi.dk

tel: 2323 9977

LYKKEEKSPERT

Nathalie Dahl

 

“Folk er lige så lykkelige, som

de beslutter sig for at være”

 

– Abraham Lincoln

FØLG MED HER

Jeg lægger begivenheder og andre gode artikler og links på både Linkedin og Facebook. Så find endnu mere viden der.

KONTAKT

Copyright @ All Rights Reserved