Hold dig i mental form Foredrag

Hold dig i

mental form™


HOLD DIG I MENTAL FORM

er et foredragi serien 

Hold dig i mental form™ 


Lindholm Havnevej 29, NYBORG

Den nye dato kommer snart
Find dit indre drive, overskud og selvtillid - Lær metoden


Foredrag HOLD DIG I MENTAL FORM handler om, hvordan man selv kan lære at forebygge stress, depression og andre ubehagelige ting og stå stærkt uanset situationen.

Mange bruger 5 -10 timer om ugen for at holde sig i god fysisk form.
Hvor meget tid bruger du til at vedligeholde din mentale form?

Du har fra barndommen lært at vaske hænder inden spisning og at klistre plaster på et sår, men der findes en meget vigtig ting, som du også skal gøre systematisk for at være i god mental form - at tømme dig selv for negative ting på det mentale plan.

Den korteste vej til mental sundhed er at kunne aktivere og styrke sit mentale “fordøjelsessystem” til at blive fri for det mentale affald, som er blevet samlet i årevis. Med at lære og huske på at bearbejde negative oplevelser dagligt. De mentale “hængepartier” står ofte i vejen for forståelsen for, hvad du virkelig vil i livet, samt den skaber en barriere til at bruge dit potentiale og dit drømmeliv. Når du er fyldt op mentalt, så er der ikke langt til at få stress, depression, angst og/eller mental eller fysisk sygdom.


Du bliver præsenteret for et udvalg af værktøjer, som kan forbedre din hverdag. Vi viser dig hvordan du genfinder dit overskud og bliver stærkere mentalt. Det vil ruste dig bedre til at møde livet med oprejst pande. 


Du kan få ny viden og indsigt med herfra, der kan gøre din hverdag lettere og som får dig til at være mere accepterende og mentalt robust uanset den situation, du befinder dig i lige her og nu.


Vi viser dig de rigtige redskaber, som hjælpe dig med at blive mere målrettet og fokuseret på de vigtigste ting i dit liv. Klarhed åbner dit potentiale og bringer dig hurtigere frem til din personlige succes.
Læs HER hvad andre siger om foredragVi glæder os til at se Dig!

TID OG STED

Vi starter kl. 19.00 og afslutter kl. 20.30
ADRESSE:

I Nyborg: Lindholm Havnevej 29, 5800 NyborgPRIS:  200,- kr.

 inklusiv kaffe, te, vand og kage.
KØB BILLET NEMT

MED MOBILEPAY  2323 9977

og fremvis blot MobilePay kvittering ved ankomst.

(Venligst tilføj kommentar "Foredrag Nyborg den 1 sept. 2020").

Du er tilmeldt ved betalingen.